BabyHowTo - azaz hogy működik egy gyerek?

Védőnők, gyerekorvosok és ilyen-olyan szakértők tömkelege foglalkozik gyerekekkel, mégsincs még egy olyan ellentmondásos témakör, mint a gyermekgondozás és nevelés. Az egyik szerint ez a jó, a másik szerint amaz hat, a harmadik azt mondja, hülye vagy, ha az első kettőre hallgatsz. Meguntam. Éppen ezért konkrét tapasztalatokat kezdtem gyűjteni: kérdőíveket csinálok, igyekszem jó sok anyukával kitöltetni, és a válaszokat összesítem. Ezeket az összesítéseket olvashatjátok az oldalamon. Kellemes mazsolázást kívánok! :-)

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • OsoLalalala: Tipikus szoptatás-n*ci duma a cikk, szóra se érdemes. (2017.12.23. 20:36) A tápszerezés okai
  • OsoLalalala: Sokaknak segít a tejszaporító tea, ha nem tud az Anya szoptatni... Ja az is baj. Hihetetlen... (2017.12.22. 17:34) Mit ne együnk szoptatás alatt?
  • Haziraj Isufi Simona: hat bizony igazad van azokban a dolgokban amiket it le irtal en is ilyen vagyok sajnos allandoan a teszteket vasarlom es szinte mar bele bolondultam , 2 kis babat is elveszitettem es megyg mindig re... (2016.07.31. 17:07) A terhesség legkorábbi tünetei
  • Horváthné Anita: Sziaaa :) szerintem nagyon hasznos az oldalad!!!! (2016.01.25. 20:17) Mit ne együnk szoptatás alatt?
  • olivinn: Szia! Mekkora mintával (hány fő) dolgoztál ennél a felmérésnél? Ezek szignifikáns eredmények? Köszönöm válaszaidat! (2015.10.24. 19:42) Ekcéma és atópiás dermatitis kisgyermekeknél
  • Utolsó 20

A gyermek nemének befolyásolása előre

2013.04.29. 13:32 luckalakó

Hogyan lehetne kislányom? Vagy éppen mi a teendő akkor, ha kisfiút szeretnék? - Rengetegen teszik fel a kérdést. Összegyűjtöttem, hogy milyen tudományos és áltudományos módszerek vannak a magzat nemének befolyásolására. Íme:

A hímivarsejtek szelektálása. Létezik olyan eljárás, amikor mesterséges megtermékenyítést alkalmaznak a korábban kiválogatott azonos nemű spermiumokkal. Ez az egyetlen 100%-os módszer, de Magyarországon (sajnos?) nem engedélyezett.

(folytatás a hirdetés után)

meseles-hirdetes7_1.png

A peteéréshez igazított együttlét. Nem 100%-os, inkább csak 75%-ban jön be. A módszer azon alapul, hogy az X kromoszómát hordozó hímivarsejtek lassabbak, viszont tovább élnek. Az Y kromoszómát hordozók pedig gyorsak, de kevesebb ideig élnek. Az X-esből lesz a lány, az Y-osból a fiú, így tehát egy pontosan kiszámított peteérésnél, ha 3-4 nappal előtte vagytok együtt és utána már nem, akkor lány az esélyesebb, ha pedig a peteérést megelőző 24 órában, akkor fiú. Ez a módszer tényleg tudományos alapon működik, hátránya, hogy tudni kell hozzá a peteérést lehetőleg előre.

A hüvely kémhatása. Savasabb kémhatásnál gyakrabban fogannak lányok, lúgosabbnál fiúk. Ezért ha lányt szeretnél, akkor egy liter vizet és egy kanál ecetet keverj össze, majd szeretkezés előtt ezzel a löttyel végezz hüvelyöblögetést - aki fiúra vágyik, annak az ecet helyett a szódabikarbóna a nyerő.

A behatolás mélysége. ugyanezen az alapon szelektál, mert a hüvelybemenet a legsavasabb - így ha a behatolás mélyen történt, akkor inkább fiú, ha kevésbé mélyen, akkor kislány a nyerő. Azaz misszionárius póz a kislánynak, hátulról szeretkezés a kisfiúnak kedvez.

Anyuka étrendje. Ha káliumban és nátriumban gazdag ételt eszik az anyuka, fia lesz. Ha kalciumot és magnéziumot fogyaszt sokat, akkor lánya. Kicsit sarkítva hallottam már úgy is, hogy ha sok édeset eszik, akkor lánya lesz, ha sósat, akkor fia. Megjegyzem ha ez igaz lenne, akkor a cukorbetegeknek csak fiaik lennének…

A herék hőmérséklete. Forró fürdő után fiú, hűvös szobában való meztelenkedés után kislány foganhat.

Kínai fogantatási naptár. Az édesanya életkora és a fogantatás hónapja szerint ad eredményt. Az alábbi táblázatban látható hogy hány éves asszony melyik hónapban milyen nemű gyermekkel eshet teherbe:

Selection_033.png

Jónás módszer. Hasonlóan tudományos alapokon nyugszik. A lényeg, hogy keresel egy asztrológust, aki majd a születésed pillanatából meg a holdállásból jól kiszámolja, hogy mikor lehet lányod vagy fiad. Természetesen nem ingyen.

Naptármódszer másként. Ha csak páros napokon vagytok együtt, akkor fiú az esélyesebb, ha csak páratlanon, akkor lány.

Kávé. Ha az aktus előtt közvetlenül a férfi kávét fogyaszt, fia lesz.

Zárt vagy nyitott száj. ha a nő szeretkezés közben becsukja a száját, fia lesz. Ha kinyitja, kislánya.

Oldalra fordulás. Szeretkezés után a férfi és a női s forduljon a jobb oldalra, ha kislányt, bal oldalra, ha kisfiút szeretnének. Ezt megspékelhetjük még azzal, hogy ha aktus után a férfi a nő bal oldalán foglal helyet, akkor fiú, ha a jobbon, akkor lány lesz az eredmény.

Amint láthatjuk, nem kevés módszer létezik, ha valaki kifejezett vágyat érez, hogy befolyásolja a gyermeke nemét még a fogantatás előtt (mert utána ugye már nem lehet), akkor van miből válogatni. Persze külön gratulálok annak, aki képes önfeledten szeretkezni hüvelyöblögetés után, meghatározott pózban, adott napon, odafigyelve hogy csukva vagy nyitva van közben a szája, majd utána még az is eszében van, hogy úgy forduljon, ahogy kell. Én a magam részéről csak az első két módszerben hiszek, vagyis mivel az első nálunk nem elérhető, leginkább csak a másodikban.

 

--

Tetszik az oldal? Hasznosnak találod a munkámat?

...akkor kérlek, hogy "cserébe" támogasd Tamás Bori műtétjét, legalább egy fagyi árával! :-) Részletek itt.

Szólj hozzá!

Címkék: kamu peteérés teherbeesés

A bejegyzés trackback címe:

https://babyhowto.blog.hu/api/trackback/id/tr535252482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása